Mobiel menu sluiten
Slag in de Schaduw Logo

De Slag in de Schaduw & Swingtrike Toertocht

's ochtends en 's middags

t/m 40 personen

€ 46,00

09:50 - 10:00 uur

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.


Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 5,50 p.p.    


10:00 - 12:30 uur

Bij aanvang ontvangt de groep een pukkel (rugzak) en legerfietsen waar het avontuur start. In de pukkel vind je naast het opdrachtenboek een aantal attributen die je allemaal nodig zijn om de missies te voltooien. In het opdrachtenboek staat alles uitgelegd; hoe je te werk gaat, waar je naar toe moet en wat de missies zijn.


Met “Slag in de schaduw” nemen we je mee terug naar de dagen dat Private David McKellar en het ‘2nd Battalion the Gordon Highlanders’ in de omgeving van Meijel verbleven. Als je de missies (= opdrachten) goed uitvoert kom jij achter belangrijke informatie over wat er zich in die dagen allemaal afspeelde in en rondom Meijel. Zo houden we de nagedachtenis in stand aan hetgeen zich in WOII in en rondom Meijel heeft afgespeeld.       


12:30 - 14:00 uur

Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.


14:00 - 15:30 uur

Na de unieke ervaring van De Slag in de Schaduw staat na de (optionele) lunch de nieuwste outdoor sensatie van Nederland voor u klaar: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingtrike! Gedurende circa 1,5 uur (incl. uitleg en oefenronde) Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is (uiteraard een andere route van vanmorgen). De Swingtike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen.


Voor groepen van 21 t/m 40 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Swingtrike, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, BBQ of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.


Maatwerk voor groepen groter dan 40 personen mogelijk.


Kosten:

  • Prijs v.a. 16 jaar inclusief volle accu en verzekering: 46,00 p.p. (incl. btw)


Voorwaarden:

  • Minimale leeftijd voor het rijden op een Swingtrike is 16 jaar.
  • Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,- per boeking.
  • Slag in de Schaduw is niet geschikt voor kinderen onder de 8 en mindervalide.
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op het rijden van een swingtrike