Mobiel menu sluiten
Slag in de Schaduw Logo

De Slag in de Schaduw & Sloepvaren

's ochtends en 's middags

t/m 40 personen

€ 36.90

 09:50 - 10:00 uur

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.


Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 5,50 p.p.

    

10:00 - 12:30 uur

Bij aanvang ontvangt de groep een pukkel (rugzak) en legerfietsen waar het avontuur start. In de pukkel vind je naast het opdrachtenboek een aantal attributen die je allemaal nodig zijn om de missies te voltooien. In het opdrachtenboek staat alles uitgelegd; hoe je te werk gaat, waar je naar toe moet en wat de missies zijn.


Met “Slag in de schaduw” nemen we je mee terug naar de dagen dat Private David McKellar en het ‘2nd Battalion the Gordon Highlanders’ in de omgeving van Meijel verbleven. Als je de missies (= opdrachten) goed uitvoert kom jij achter belangrijke informatie over wat er zich in die dagen allemaal afspeelde in en rondom Meijel. Zo houden we de nagedachtenis in stand aan hetgeen zich in WOII in en rondom Meijel heeft afgespeeld.       


12:30 - 14:00 uur

Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.


14:00 - 14:30 uur

Op eigen gelegenheid gaat u per auto in 18 minuten naar romantisch Maas- en kastelen dorp Kessel.


14:30 - 16:30 uur

Twee uur sloepvaren bij Sloepverhuur Limburg voor een heerlijke vaartocht met een stille, duurzame sloep over de Limburgse Maas tussen Venlo en Roermond. Maak er met je gezin, vrienden of collega’s een heerlijke dag van!


Voor groepen van 21 t/m 40 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met het varen met de sloep, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, BBQ of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.


Maatwerk voor groepen groter dan 40 personen mogelijk.


Kosten

  • Prijs v.a. 16 jaar vanaf  36,90 p.p. (incl btw)
  • Prijs tot 16 jaar vanaf 27,90 p.p. (incl btw)
  • De huur van een sloep is €110,00 per sloep. Een sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Bovenstaande prijs is gecalculeerd op een sloep met 6 personen. Op basis van gevraagde aantallen, kunnen wij u de exacte prijs voor dit onderdeel afgeven. 


Voorwaarden

  • Slag in de Schaduw is niet geschikt voor kinderen onder de 8 en mindervalide.
  • Borg a 150 ,- per sloep
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op het sloepvaren