Mobiel menu sluiten
Slag in de Schaduw Logo

De Slag in de Schaduw & Kanotocht

's ochtends en 's middags

t/m 40 personen

€ 36,00

 09:50 - 10:00 uur

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 5,50 p.p.    


10:00 - 12:30 uur

Bij aanvang ontvangt de groep een pukkel (rugzak) en legerfietsen waar het avontuur start. In de pukkel vind je naast het opdrachtenboek een aantal attributen die je allemaal nodig zijn om de missies te voltooien. In het opdrachtenboek staat alles uitgelegd; hoe je te werk gaat, waar je naar toe moet en wat de missies zijn.


Met “Slag in de schaduw” nemen we je mee terug naar de dagen dat Private David McKellar en het ‘2nd Battalion the Gordon Highlanders’ in de omgeving van Meijel verbleven. Als je de missies (= opdrachten) goed uitvoert kom jij achter belangrijke informatie over wat er zich in die dagen allemaal afspeelde in en rondom Meijel. Zo houden we de nagedachtenis in stand aan hetgeen zich in WOII in en rondom Meijel heeft afgespeeld.  12:30 - 14:00 uur

Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.


14:00 - 17:00 uur

Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar Peelpaviljoen 'Onze Stek' aan de visvijver (Katsberg 26) dat 3 km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart. Aansluitend kunt u bij Peelpaviljoen 'Onze Stek' optioneel nog genieten van een drankje op het prachtige terras aan het water (niet inbegrepen).


Voor groepen van 21 t/m 40 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met 'De Slag in de schaduw', terwijl de andere groep begint met kanovaren. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, BBQ of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.


Maatwerk voor groepen groter dan 40 personen mogelijk.


Voorwaarden:

  • Prijs op basis van 2 volwassenen per kano (Als er kinderen bij zijn, 3 personen per kano) (op verzoek kunnen we ook een offerte maken op basis van 3 volwassenen per kano)
  • Slag in de Schaduw is niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar en mindervalide.
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten.


Kosten:

  • Prijs tot 16 jaar: 27,00 p.p. (incl. btw)
  • Prijs v.a. 16 jaar: 36,00 p.p. (incl. btw)